donderdag 7 januari 2010

Donderdag, 7 januari:

Elke dag wordt het een beetje moeilijker om op te staan, maar ook vandaag stonden alle leerlingen klaar voor een dagje sport. Als morgen iedereen aanwezig is, zal de juf superblij zijn! De sportieve kinderen krijgen dan een welverdiend diploma voor deze sportweek.
Vandaag mochten de leerlingen per twee een volledig circuit afleggen. Ze voerden allerlei oefeningen uit waarbij punten te verdienen waren; spring-, bal- en loopvaardigheden werden getest. Ook lenigheid en kracht kwamen hierbij te pas.
Daarna gingen we terug naar de judozaal om nog enkele grepen verder in te oefenen. Deze sport werd afgesloten met een wedstrijd tussen de jongens en de meisjes. De meisjes hadden hun best gedaan, maar waren jammer genoeg verloren...
In de namiddag was er het rasterspel. Deze keer werd er niet alleen gewerkt aan de fysiek en de reactiesnelheid, maar ook aan het memoriseren van voorwerpen.
Als afsluiter van de dag was er een kort speelmoment in de sneeuw. Tenslotte vertrokken we richting station... moe, maar tevreden!

Tot morgen!
Juf Dana en de vierde klas